Er komen steeds meer mensen met kanker bij en gelukkig ook steeds meer mensen die kanker overwinnen. Vele kankerpatiënten ervaren klachten ten gevolge van de medische behandeling (chirurgie, chemotherapie en bestraling) van kanker. Kanker en het medisch beleid veroorzaken vermoeidheidsklachten, verlaagd fysiek functioneren en een verminderd kwaliteit van leven. Een versneld herstel van deze klachten is voor deze groep patiënten een grote toegevoegde waarde.

Vanaf vandaag is bij Fysio Paffen oncologische revalidatie mogelijk.

De behandeling bestaat uit een gestructureerd cardio- en krachttraining programma en uit coaching door middel van adequate begeleiding. Als oncologie patient ervaart u minder vermoeidheidsklachten, een verbeterd fysiek functioneren, u zit beter in uw vel en de kwaliteit van leven neemt toe.

 

Certificaat Oncologie

Hooikoorts

Fysiotherapie Paffen is vanaf nu ook op facebook, het laatste nieuws is hier altijd te vinden. Ga naar onze pagina en 'Like' ons

www.facebook.com/fysiokerkrade

Of klik beneden op deze pagina op 'vind ik leuk' of 'delen'

Fysiotherapiepraktijk Skerka wordt Fysiotherapie Paffen kortweg Fysio Paffen

 

 

Vanaf 1 Oktober 2014 heeft onze praktijk een andere naam en E-mail adres. Dit is ook het enige dat u zult merken. Onze dienstverlening blijft gelijk, net zoals ons adres en telefoonnummer.

 

 skerka

 =>  logo fysio paffen tranparant

 

Fysio Paffen - Skerka

Onze Lieve Vrouwestraat 107 
6461 BP KERKRADE 

Telefoon: (045) 545 38 82 
Mobiel: 06-45 70 45 45
E-mail: info@fysiopaffen.nl

 

 

 

 

Fysio Paffen - Skerka
Onze Lieve Vrouwestraat 107
6461 BP KERKRADE
Openingstijden Praktijk
Maandag t/m Vrijdag
8.30 uur - 19.00 uur
 
Telefoon: 045-5453882
Mobiel: 06-45704545